Handig om te weten

Veelgestelde vragen

houten boomstam met wielen myJPK
Hoe ziet de workshop eruit?
We beginnen met een kopje koffie of thee in onze kleine, maar gezellig woonkeuken bij de werkplaats. Daar bespreken we wat je gaat maken. Binnen no time ben je aan de slag. Janneke helpt je waar nodig. We werken altijd aan projecten die je binnen de workshop kunt afmaken, dus je gaat altijd met een leuke creatie naar huis. En aan het eind, vegen we samen de vloer!

Is het niet gevaarlijk?

Er staan hele gevaarlijke machines in de werkplaats. Het is niet de bedoeling dat je daar zelf mee aan de slag gaat, laat dat maar lekker aan Janneke over.  Dingen die je zelf doet, zijn goed te doen. En ja, met een hamer kun je op je duim slaan, dus oppassen moet je altijd.

Waar is het?
De workshops worden gegeven in Geffen (Noord-Brabant), bij Janneke thuis. 
Het adres is:
Bredeweg 53 
5386 KN 
Geffen N.Br
(is een doodlopend zijstraatje aan de Bergstraat)

houten bureaulamp myJPKWat moet ik aan?
Oude kleren die vies mogen worden. Dus niet je nette overhemd of die nieuwe gave broek. En dichte schoenen zijn ook prettig. Het kan in de werkplaats soms wat fris zijn, dus breng ook wat warms mee.

Kan ik parkeren?
Er is genoeg parkeerruimte bij de werkplaats.

Kun je bij myJPK ook dingen kopen?

Naast kleine werkstukken die in huis mooi passen, maakt myJPK ook grotere projecten, zoals tafels, tuinbanken of zelfs een bed. Heb je wensen? Neem dan even contact op. Mail met jannekebaijens@gmail.com of bel: 06-46756243

Zijn er nog extra kosten?
Bij de workshop is alles inbegrepen: het hout, spijkers, schroefjes, lijm, gebruik van gereedschap en materialen. 

Belangrijke tip!
Bedenk van tevoren hoe groot je werkstuk is en of het past in de auto. En samen uit is samen thuis, dus denk ook aan je lifters: zorg ervoor dat iedereen ook op de terugweg met werkstuk in de auto past.


Populairste werkstuk gekozen door de cursisten: 
Tijdschriftenrek van steigerhout